Over Maria

Maria Voortman is sinds 2000 docent authentieke Pilates®. Ze volgde haar opleiding bij Masterteachers Romana Kryzanowska en Bob Liekens in New York.

In haar vroege jeugd is zij met turnen begonnen, daarna is ze opgeleid tot klassieke en moderne danseres en docent aan de Scapino Dansacademie.

In de 20 jaar daarna bouwde ze als danseres en choreograaf aan haar visie op het creatieve lichaam. Deze ervaring leerde haar over de enorme potentie en tegelijk de kwetsbaarheid van het lichaam.

 

Kracht

Balans

Eigenwaarde

Persoonlijke aandacht

Haar empathische en tegelijk stevige manier van cliënten begeleiden heeft haar een betrouwbare reputatie gebracht. In de groepslessen van alle niveaus is zij in staat echte persoonlijke aandacht te geven. Pilates® leert voor een deel discipline. Motivatie is het andere belangrijke deel. Vooral in de privé lessen is er ruimte voor waardevolle toevoegingen die je ook van een goede coach zou verwachten.

Maria blijft doorstuderen op alle aspecten die een specifiek fysiek probleem meebrengt. Ook nieuwe inzichten zoals kennis over het bindweefsel integreert zij in de lessen.

Scroll naar boven