De Lessen

Matlessen

De matlessen worden gegeven voor maximaal 9 personen in de studio. De oefeningen worden voornamelijk op een mat uitgevoerd. Aan het begin en het einde worden staande oefeningen gedaan. De docent begeleidt met haar stem alle oefeningen, geeft ook correcties en persoonlijke aandacht zonder dat de flow uit de les gaat. De les is gericht op ademhaling, souplesse, coördinatie, concentratie en precisie.

Met kleine attributen zoals de Magic Circle, het Pilates balletje en lichte gewichtjes worden afwisselend gebuikt in de les.

Na aanmelding via de website wordt met de cliënt gebeld voor een intake en een proefles afgesproken.

Privelessen

Privéles wordt één op één gegeven op de Pilates apparaten zoals De Reformer, Cadillac, Wunda Chair, High Chair en Large Barrel. De docent begeleidt op een veilige manier alle oefeningen met een verbale en fysieke ondersteuning.

Na aanmelding via de website wordt met de cliënt gebeld voor een intake. Daarin wordt kort uitgelegd hoe een les verloopt en kan de leerling bepaalde wensen en fysieke klachten melden. Hierna volgt een proefles. De vervolglessen worden op maat gemaakt en ontwikkelen met de leerling mee. 

Duetlessen

Er is ook een mogelijkheid om met iemand samen een duetles te volgen. Deze worden ook op apparaten en op matten gegeven. Voor deze les wordt ook een telefonische intake gedaan en een proefles afgesproken.          

Online lessen

Momenteel geven we lessen via Zoom en dat gaat prima. Iedereen is blij dat sommige normale dingen zoals Pilates doorgaan, ook al is dat op een matje thuis voor de camera. Zodra het weer kan, wordt er ook buiten les gegeven.  Dit is een oplossing uit nood geboren dat een heel fijne afwisseling blijkt te zijn op de lessen in de studio.

Als u al ervaring heeft met Pilates kunt zich inschrijven voor één van de online lessen.

Scroll naar boven